Cariera ta in vanzari trebuie sa inceapa de undeva, iar atunci cand esti tanar si iti lipseste experienta, un job de consultant vanzari este exact ceea ce-ti trebuie pentru a-ti pune in aplicare teoria invatata in timpul studiilor.

Jobul de consultant vanzari te va ajuta sa-ti dezvolti relatiile cu clientii, dar si sa interactionezi mai usor cu acestia pentru a le oferi servicii de calitate.

Iata ce trebuie sa stii despre jobul de Consultant Vanzari Vodafone in cadrul Kaufland Iasi.

Cerinte:

Ce cautam la urmatorul Consultant de Vanzari Franciza Vodafone?

– Foarte bune abilitati de ascultare si comunicare

– Placere autentica de a intelege nevoile clientului si a-i propune cele mai potrivite solutii

– Nevoia de a fi la curent cu ultimele noutati in tehnologie

– Minim studii liceale (studiile universitare finalizate reprezinta un avantaj)

– Engleza nivel avansat

– Foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul (Outlook, MS Office)

Si ca sa fii si mai pregatit te invitam in orice magazin sau concept store Vodafone pentru a urmari mai atent activitatea celorlalti colegi.

consultant vanzari vodafone

Responsabilitati Consultant Vanzari Vodafone

Ce vei face in rolul de Consultant Vanzari?

• Prezinti, vinzi si cresti valoarea vanzarilor produselor si serviciilor Vodafone catre clientii potentiali si existenti in scopul de a atinge Targetul de vanzari al Magazinului . Asiguri acuratetea inregistrarii datelor clientilor in bazele de date ( verificarea integritatii, completarea contractului, facturarea si completarea certificatului de garantie, completarea contractului de transfer de responsabilitate)

• Oferi informatii intr-o maniera eficienta si politicoasa catre clientii potentialii si catre clientii deja existenti ai firmei despre produse si servicii, preturi, conditii de livrare , conditiile contractuale, termenul de garantie si suportul tehnic.

• Menti imaginea companiei si respecti standardele ei livrand servicii de o inalta calitate si profesionalism( respectand Ghidul Standardelor pentru Reprezentante ) si prin asigurarea unei curatenii exemplare in aria Magazinului.

• Pregatesti rapoarte zilnice despre vanzarile si activarile zilnice.

• Asiguri fluxul clientilor in reprezentanta atunci cand are rol doar de Reprezentant relatii clienti catre: caserie, zona de vanzare, zona de asteptare si punctul Service.

Da click pe bannerul de mai sus pentru a afla toate detaliile despre jobul pentru tineri: Consultant Vanzari Vodafone.